Kinesio medical taping

Kinesio medical taping is een techniek die gebaseerd  is op het natuurlijke genezingsproces van het lichaam zelf. Deze methode vindt haar oorsprong voornamelijk in de kinesiologie, de bewegingsleer. Vandaar de naam Kinesio. 

Spieren zorgen niet alleen voor de beweging van het lichaam, maar stimuleren bijvoorbeeld ook de bloedcirculatie, de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam en de lichaamstemperatuur. Wanneer de spieren niet naar behoren werken, kan dit leiden tot verschillende soorten klachten en ziektes. 

Zo ontstond het idee om de spieren te behandelen en zo het genezingsproces van het lichaam zelf te stimuleren. Door gebruik van een elastische tape werd ontdekt dat spieren en andere weefsels met hulp van buitenaf konden worden geholpen. Door middel van Kinesio medical taping kunnen zenuwen, spieren en organen op een totaal nieuwe manier worden behandeld. 

Boek deze behandeling online
Kinesio medical taping kost €  24,50 per behandeling door een senior masseur en € 30,00per behandeling door master masseur Alex van de Bilt. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.
Tel 06 - 14 54 42 01    E-mail info@body-life.nl