Manuele wervelcorrecties (Dorn)

De bewegingsactiviteiten van de mens zijn de laatste jaren totaal veranderd. Door veel zittend werk komen er andere krachten te staan op het heupgewricht en pendelen we ook nog met het onderbeen, bijvoorbeeld bij het schakelen of gas geven tijdens het autorijden, dan wordt de trekkracht op het heupgewricht nog verder versterkt. 

Hierdoor ontstaat er heel geleidelijk ruimte in het heupgewricht, wat kan leiden tot een verschil in beenlengte, en dat kan bijvoorbeeld weer leiden tot rug- en nekklachten. 

Om dit beenlengteverschil op te heffen, maakt men bij reguliere therapievormen het kortere been langer (orthopedische hakverhoging). Bij de Dorn methode wordt juist het langere been met gewricht- en rugwervelcorrecties op een natuurlijke wijze weer korter gemaakt. De correcties worden in een samenwerking tussen therapeut en cliënt in beweging uitgevoerd (dynamische correcties), waardoor het lichaam de correcties veel makkelijker accepteert.

Boek deze therapie online
Manuele wervelcorrecties (Dorn) kosten € 57,50 per behandeling. De behandeling duurt gemiddeld 25 minuten en uitgevoerd door master masseur Alex van de Bilt.Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.
Tel 06 - 14 54 42 01    E-mail info@body-life.nl