Triggerpoint therapie

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in de spier die ook pijn in de nabijgelegen zenuwbanen en lichaamsdelen veroorzaken. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot tintelingen, een slapend gevoel of zelfs verminderde kracht en uitval van lichaamsfuncties.

Het menselijke lichaam bouwt triggerpoints willekeurig en onwillekeurig op en deze hoeven niet altijd meteen tot klachten te leiden. Als gevolg van stress, overbelasting of een fysiek trauma (een te verwerken klap, zoals een botsing in het verkeer of een val) kan een trigger point wel pijnsignalen gaan afgeven. 

Door triggerpoint therapie, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen de functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren.

Boek deze therapie online
Triggerpoint therapie kost € 44,50 per behandeling van 25 minuten door een senior masseur en € 57,50 per behandeling van 25 minuten door  master masseur Alex van de Bilt.Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de aard en de ernst van de klachten. 
Tel 06 - 14 54 42 01    E-mail info@body-life.nl